err

La fira

Un gran punt de trobada de la Catalunya Central. Això és l’ExpoBages. Una fira multisectorial de referència al territori, però també un gran esdeveniment popular que omple els carrers de Manresa d’activitat durant tot un cap de setmana del mes de maig.

La fira s’extén pels principals carrers del centre de Manresa i combina l’oferta pròpia d’una fira multisectorial amb parades d’artesans i comerç obert durant tot el cap de setmana. Entre els expositors, hi ha representats els sectors de l’automòbil, l’artesania, la salut i l’esport, el turisme, els serveis a les persones i l’alimentació, la innovació, la indústria o la tecnologia, entre altres. El conjunt forma un gran aparador de propostes que posa a l’abast del públic tocar, tastar i descobrir en primera persona una infinitat de productes i serveis.

Però l’ExpoBages és molt més! La implicació d'entitats de la ciutat completa l’agenda de la fira amb tot tipus d’activitats culturals i d’oci. Tallers i jocs infantils, mostres de cultura popular, gastronomia... La part més lúdica de l’ExpoBages té propostes per a tots els públics.

L’ExpoBages fa ciutat i fa territori. La seva voluntat comarcal es materialitza en la figura del poble convidat, que cada any recau en un municipi diferent del Bages. El poble convidat és un dels grans protagonistes de la fira, mostrant al públic la seva història, la seva cultura i les seves tradicions. Enguany el municipi convidat és CARDONA. Descobreix la seva oferta cultural i turística aquí.

Així doncs, us convidem a visitar l’ExpoBages i gaudir del comerç, la cultura i les tradicions de Manresa i el Bages!

La Fira en imatges

Contacte
callTelèfon:
938784090
emailCorreu electrònic: