err

L'EXPOBAGES 2022 ACONSEGUEIX UNA DE LES MILLORS OCUPACIONS DELS ÚLTIMS ANYS

10 de març del 2022

L’EXPOBAGES 2022 ACONSEGUEIX  UNA DE LES MILLORS OCUPACIONS DELS ÚLTIMS ANYS

L’organització encara l’edició d’enguany amb optimisme veient l’interès per part dels expositors, amb més d’un 70% de la contractació tancada

Més d’una setantena d’expositors ja han reservat el seu espai per participar a l’ExpoBages 2022, la fira referent de la Catalunya Central, que tindrà lloc al centre de la ciutat durant els dies 21 i 22 de maig. Per a aquells que desitgin participar a la 40 edició de la fira, poden trobar tota la informació a www.firamanresa.cat/expobages.

Per la seva banda, la comissió encarregada d’organitzar l’ExpoBages està centrant part dels seus esforços en dinamitzar la fira, amb propostes que la facin més atractiva per als visitants, com activitats infantils i exhibicions de diferents àmbits. Entre les activitats infantils destaquen les atraccions que se situaran a la plaça Simeó Selga (un carrusel ecològic, un inflable i un taller de baldufes de fusta), jocs de fusta al llarg del tercer tram del passeig Pere III i un circuit de karts elèctrics a la plaça Crist Rei.

Sant Fruitós de Bages serà aquest any el municipi convidat, el qual comptarà amb un espai propi i participatiu, on podrà donar a conèixer el municipi, tal com va fer Sant Joan de Vilatorrada a l’edició anterior. Entre les activitats que organitzarà, ja s’ha confirmat que els visitants podran degustar una  paella d’arròs, plat tradicional de la localitat.

 

ExpoBages, el gran aparador de la Catalunya Central

L’ExpoBages és una fira multisectorial de referència al territori, però també un gran esdeveniment popular que omple els carrers de Manresa d’activitat durant tot un cap de setmana.

La fira s’extén pels principals carrers del centre de Manresa i combina l’oferta pròpia d’una fira multisectorial amb parades d’artesans i comerç obert durant tot el cap de setmana. Una gran diversitat de propostes que permet al públic tocar, tastar i conèixer en primera persona una infinitat de productes i serveis.

ExpoBages està organitzada per l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa. Hi col·labora la Unió de Botiguers i Comerciants, amb la participació de la Generalitat de Catalunya, La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Manresa.

 

Contacte
callTelèfon:
34938776313
emailCorreu electrònic: