err

EXPOBAGES ESCALFA MOTORS PER L'EDICIÓ 2022

14 de gener de 2022

 

EXPOBAGES ESCALFA MOTORS PER L’EDICIÓ DE 2022

La comissió organitzativa de l’ExpoBages es reuneix per començar a encarar l’edició d’enguany, amb l’objectiu de recuperar i fer créixer l'esdeveniment.

 

El passat 13 de gener, la comissió, formada per membres de l’Ajuntament de Manresa, Cambra de Comerç de Manresa, Unió de Botiguers de Manresa i altres representants de sectors econòmics, es va reunir per començar a preparar l’ExpoBages 2022, el qual tindrà lloc els dies 21 i 22 de maig. D’aquesta primera trobada van sortir idees i propostes per treure el màxim potencial de la fira, i aconseguir així recuperar els bons números aconseguits abans de la pandèmia.

Una de les novetats principals és la incorporació de jornades professionals, centrades en l’àmbit tecnològic, per potenciar el motor econòmic i industrial de la ciutat i la comarca. La comissió estudia la redistribució i ampliació de la fira, sobretot per la part d’automoció, ja que existeix la voluntat d’engrandir l’esdeveniment.

Una de les últimes novetats de la que serà la 40a edició de la fira és la confirmació de Sant Fruitós com a municipi convidat, agafant el relleu de Sant Joan, protagonista de la darrera edició. Amb aquesta invitació, Sant Fruitós disposarà d’un espai propi on es podrà donar a conèixer a tota la comarca.

 

ExpoBages, el gran aparador de la Catalunya Central

L’ExpoBages és una fira multisectorial de referència al territori, però també un gran esdeveniment popular que omple els carrers de Manresa d’activitat durant tot un cap de setmana.

La fira s’extén pels principals carrers del centre de Manresa i combina l’oferta pròpia d’una fira multisectorial amb parades d’artesans i comerç obert durant tot el cap de setmana. Una gran diversitat de propostes que permet al públic tocar, tastar i conèixer en primera persona una infinitat de productes i serveis.

Expobages està organitzada per l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa. Hi col·labora la Unió de Botiguers i Comerciants i té com a patrocinadors, la Generalitat de Catalunya, La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Manresa.

Per a més informació sobre l’ExpoBages i estar al dia de les novetats, es pot consultar la seva web http://www.firamanresa.cat/expobages.

Contacte
callTelèfon:
34938776313
emailCorreu electrònic: